Iedere dag weer zetten wij ons in voor een veilige en leefbare omgeving. Met onze monitoringstools en adviezen kunnen onze opdrachtgevers oevers, bruggen, sloten en rivieren effectief onderhouden. De kracht die de bedrijven van de ANS Adviesgroep aan elkaar bindt is verwoord in ons motto: 'elkaar kennen is elkaar versterken’. De netwerken van de bedrijven samen zorgen voor ‘n hoge kwaliteit dienstverlening naar onze klanten. De ANS Adviesgroep staat garant voor een continue prikkel van de ondernemerszin en de optimalisatie van de dienstverlening
Tot de ANS Adviesgroep behoren:

ANS Baggermanagement: een management adviesbureau dat gespecialiseerd is in het adviseren van organisaties bij het bijzonder onderhoud van watergangen. Denk hierbij aan kleinschalig baggerwerk, GWW-contracten en nuttige toepassingen van grond en baggerspecie.
ANS Verkeer en Ruimte: een adviesbureau dat zich specifiek richt op het ontsluiten van data/informatie en het begrijpelijk visualiseren van complexe ruimtelijke en mobiliteitsvraagstukken.
ANS Risicomanagement is gespecialiseerd in beheersing van (potentiële) risico’s gerelateerd aan Kwaliteit, Arbo, Milieu, Veiligheid, Ruimtelijke ordening en Duurzame bedrijfsvoering.

4 bloks

Klik hier voor de websites van ANS Baggermanagement, ANS Risicomanagement, ANS Verkeer & Ruimte, ANubiS Adviseurs of Explosieveiligheid

--

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com