ExplosieveiligheidOK, u heeft een EVD en nu? Een belangrijke verplichting vanuit de Arbo-wetgeving is het informeren van uw werknemers over de risico’s die zij lopen. Voor explosierisisco’s geldt dat ook. Maar hoe maak je dat duidelijk bij de mensen op de vloer. Alleen het begrip al ‘explosierisico' leidt tot vragen en onduidelijkheid.

ANS Risicomanagement heeft jaren ervaring met het verzorgen van ATEX-trainingen voor werknemers van bedrijven uit diverse branches. Vaak in-company, maar ook bij ons op kantoor.
Niet alleen verzorgen we basistrainingen voor mensen die aan de productielijn staan, maar ook trainingen voor mensen die technisch onderhoud aan installaties uitvoeren.

ANS-Risicomanagement verzorgt in overleg met de klant de ATEX-training afgestemd op uw medewerkers en gewenste niveau. 

Over onze dienstverlening zijn onze klanten zeer tevreden. Eén van onze klanten gaf aan dat de aanwijzing van ATEX deskundige voor beide locaties zeer positief is: snel antwoord op gestelde vragen en verzorgde training is goed.

Wilt u meer weten over ATEX-trainingen of over explosieveiligheid? Neem dan contact op met Chung Cheung via telefoon: 06-24818613. Hij vertelt u graag over de mogelijkheden.

ANS Risicomanagement en SAM BV bundelen de krachten en zijn per 1 oktober 2018 verder gegaan onder de naam SAM BV. Voor meer informatie: www.sambv.nl
--

ANS RM

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com