voorne puttenAls een contract voor een tweede keer wordt verlengt dan mag dat volgens ons gezien worden als een grote opsteker! WSHD heeft als opdrachtgever van het landelijk baggeren Voorne Putten het contract in 2016 verlengt en nu in 2017 weer!

Een pluim voor het werk van de aannemer en voor ANS

In 2014 is het baggerwerk aanbesteedt voor 2 jaar (2 schouwvakken). Toen eind 2015 de opdracht was afgerond heeft WSHD besloten gebruik te maken van de mogelijkheid om het contract met een jaar te verlengen. Begin 2017 hebben zij dit weer gedaan. Het werk verloopt gewoon goed.

Hoe wordt een baggerwerk georganiseerd?

Elk jaar is er op het eiland Voorne Putten binnen dit werk ca. 130 km watergang gemaaid en gebaggerd. Daarnaast is er ook elk jaar 6 km aan duikers gereinigd. Het betreft het reguliere onderhoud van de watergangen om te zorgen dat er geen watergangen dichtslibben en de doorstroming op niveau blijft.

Ben je benieuwd wat wij zoal doen voor dit baggerwerk?

 • De contractbeheersing van dit project verloopt volgens SCB (Systeemgerichte Contractbeheersing) en IPM (Integraal Projectmanagement). ANS Baggermanagement heeft in dit project de volgende rollen:
  het omgevingsmanagement;
  • het technische management;
  • de projectbeheersing;
  • het risicomanagement.
  Dat betekent dat alleen de rol van contractmanager niet bij ANS is uitgezet.

Een dagje bij ANS

In de praktijk houdt dit in dat onze dagelijkse bezigheden bestaan uit telefoontjes aannemen van omwonenden met vragen over het werk, klachten afhandelen, auditeren van de uitvoerder, gesprekken voeren met bevoegd gezag, afspraken maken met overheden over hun ontvangstplicht, afwijkingen registreren en VTW’s (verzoeken tot wijziging) opstellen. Daarnaast werken wij natuurlijk hard aan het in de lucht houden en optimaliseren van de BAGGERAPP.

Al met al een grote diversiteit aan taken die wij met ons team zonder moeite oppakken en verdelen. Om samen met opdrachtgever en aannemer tot een goed einde van het project te komen. Iets wat wij nu voor het vierde jaar op rij mogen doen.
--
ANS BM logo klein

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com