ANS Adviesgroep keek met spanning naar de Dakar race. Het Rainbow Truck Team doorliep de race zeer goed en stond hoog in het klassement. Maar in de derde etappe is het team uitgevallen door een botsing tegen een rotsblok. Het rotsblok bleek te groot te zijn waardoor de schade aan de truck ernstig is. Wij hebben begrepen dat de race ophoudt voor het team. Wat is dit balen! Er is geen persoonlijk letsel, iedereen is ongedeerd. Gelukkig maar!

Vanuit sportieve overwegingen heeft de ANS Adviesgroep besloten dit jaar het Rainbow Truck Team te sponsoren. Belinda Boekee, oprichter ANS Adviesgroep, zegt hierover: “Afgelopen jaar heb ik zelf weer mee gedaan aan een Nederlands kampioenschap en steun ik graag ondernemers die hun gedrevenheid ook sportief inzetten.  Daarbij ben ik erg onder de indruk van het geweld van de Dakar race, de spectaculaire beelden en de prestaties van de trucks”. 

Op de foto :  Belinda Boekee (directeur ANS Adviesgroep) en Gerrit Zuurmond (directeur aannemingsbedrijf De Jong Zuurmond Infrastructuur, onderhoud & services en driver van het Rainbow Truck Team). De foto is gemaakt in Nederland tijdens de Preproloog, vóór het vertrek naar Saoedi-Arabië. Op de foto van de truck zie je, als je goed kijk, het logo van ANS op de zijkant (in het oranje gedeelte).

DSCF7757

Op de zijkant van de truck zie je het ANS logo

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com