Wij hebben een mooi filmpje over onze Maaiapp op Youtube gezet. 
Bekijk filmpje   

 

Alle maaiwerkzaamheden beheren in een op maat gemaakt online platform

De MAAIAPP van ANS Adviesgroep is een interactieve kaartapplicatie om verschillende maaiwerkzaamheden op één overzichtelijke plaats te plannen, registreren en beheren.

 

Real-time inzicht

Op de kaart kunnen verschillende werkvakken worden ingetekend. Na de uitvoering van het werk meldt de uitvoerder een werkvak af. Alle registratie wordt in de cloud opgeslagen en direct gedeeld met andere gebruikers waardoor altijd een real-time weergave van de status en voortgang van het werk gegeven wordt.

 

Maatwerk

Afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever kunnen wij de MAAIAPP naar behoefte inrichten. Zo kunnen verschillende maairondes aangegeven worden op de kaart, opmerkingen worden geplaatst en bestaat de mogelijkheid om aan te geven of maaisel direct af moet worden gevoerd.

 

Gebruiksvriendelijk

Alle gebruikers hebben altijd dezelfde informatie tot hun beschikking, zo ontstaat geen miscommunicatie. De status van de werkzaamheden is dus voor iedereen altijd in één oogopslag inzichtelijk. De MAAIAPP wordt eenvoudig op een smartphone of tablet gebruikt.

 

Geavanceerde opties

Omdat niet iedere gebruiker dezelfde behoeftes heeft maken we aparte mogelijkheden voor projectmanagement en uitvoering. De nadruk bij de uitvoering van het werk ligt op het gemakkelijk bijhouden van de werkzaamheden, terwijl er voor projectmanagement meer mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld voor het tekenen van werkplanningsvakken of het bewerken van kadasterinformatie.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze MAAIAPP? Neem dan contact op met Belinda Boekee via 020 7670130 of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zij vertelt u graag over de mogelijkheden.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com