Effectief beheer van civiele kunstwerken met de aanpak van ANS

ANS Adviesgroep was de spin in het web bij de aanbesteding van het beheersplan kunstwerken in de gemeente Lansingerland. Vanuit het toenmalige ministerie van VROM werd de nadruk gelegd op de slechte bruggen. Na een periode van voorbereiding van 9 maanden moesten alle werkzaamheden in het laatste kwartaal van het jaar worden uitgevoerd.

Wij hebben de gemeente ondersteund met het uitzetten van het bestek, opgedeeld in 3 percelen. Dit leidde ook tot enkele verificatiegesprekken.  In overleg met de gemeente zijn de uitvoerders gekozen en ANS Baggermanagement heeft de uitvoering begeleid.

Uit de inspectierapporten kwamen onaangename verassingen naar voren. Zo werden per direct twee bruggen afgesloten voor zwaar transport nadat bleek dat de bewapening zwaar doorrottend was.
Per direct werd hier een onderzoek op ingezet en uiteindelijk zijn deze bruggen spoedig vervangen.

Omdat ANS zelf veel in het werk zit, is het begeleiden van een onderzoek voor ons ook een koud kunstje. Op deze manier kunnen wij u ontzorgen en samen uw project tot een goed einde brengen.

Bruggenbeheerplan projectenpagina

Meer weten over beheer en onderhoud van kunstwerken?

Neem dan contact op met Belinda Boekee via 020 76 70 130 of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zij vertelt u graag over de mogelijkheden.

--

adviesgroep zonder schaduw

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com